Tradiční recept na kančí kýtu se šípkovou omáčkou 

Už jste zkoušeli kančí kýtu? Že ne? Není to tak složité, koukněte na recept a uvařte si třeba v neděli. Co budete potřebovat: 800 g kančí » více
 
Posted by k2gastro 19. října 2016 10:00:00

Waldorfský salát s brokolicí a čočkou beluga 

Věděli jste, že tento rok je rokem luštěnin? Luštěniny obsahují velké množství vlákniny a jsou důležitým zdrojem bílkovin. V našem jídelníčku by se » více
 
Posted by k2gastro 11. října 2016 13:14:00

Hrachovka s polentovými lusky a kokosovou slaninou 

Mrkněte na recept na skvělou a netradiční polévku. Kromě hrachu zužitkujete i cukety. Hrachovka tak trochu jinak. Co budete potřebovat? » více
 
Posted by k2gastro 4. října 2016 15:17:00

Slané tartaletky 

Čekáte návštěvu? Slavíte? A chcete připravit malé pohoštění? Chipsy už jsou poněkud z módy, doporučujeme blýsknout se něčím lepším. Vyzkoušejte tyto » více
 
Posted by k2gastro 29. září 2016 11:01:00

Losos na grilu s koprovým dipem 

Lososa zná každý. Narůžovělá ryba s vyšším obsahem tuku a typickou chutí. Přípravu lososa doporučujeme úplně jednoduchou, dolatite omáčkou nebo » více
 
Posted by k2gastro 21. září 2016 10:14:00

Zdeněk Pohlreich na Cejlu 

V druhé polovině srpna rozvířil prach brněnského Bronxu pan kuchař Zdeněk Pohlreich a jeho pořad „Ano, šéfe“. Výpravu za chutěmi Cejlu vedla » více
 
Posted by k2gastro 5. září 2016 14:52:00

Od 1. 9. noviny zdarma :) 

Od 1. září pro vás máme kromě oběda i čerstvou dávku informací. Pro prvních 50 z vás, kteří přijdou na menu, máme připraven aktuální denní tisk, » více
 
Posted by k2gastro 30. srpna 2016 14:03:00

Pečená žebírka 

Už jste tuto dobrotu zkoušeli doma? Příprava je překvapivě jednoduchá. Základ úspěchu je žebra nejprve povařit a teprve potom péct. Přečtěte si, jak » více
 
Posted by k2gastro 22. srpna 2016 10:52:00

Bulgur 

Je výživnější než rýže, připravuje se rychleji než kroupy a má široké možnosti použití. Řeč je o bulguru, který má výraznou obilnou vůni a příjemnou » více
 
Posted by k2gastro 17. srpna 2016 8:26:00

Vše co jste nevěděli o pohance 

Pohanka je jednoletá rostlina, o kterou v posledních letech vzrostl zájem nejen u vegetariánu a makrobiotiků. Semeno pohanky obsahuje draslík, » více
 
Posted by k2gastro 10. srpna 2016 12:39:00
Stránka 6 Ze 15 << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>