Babiččina žemlovka 

Jídlo, ve kterém dominuje chuť jablek, tvarohu a ořechů. Patřítě k milovníkům sladkých jídel? Přinášíme vám recept, na kterém si zaručeně » více
 
Posted by k2gastro 3. srpna 2016 8:34:00

Proč jíst játra? 

Máte rádi játra? Játra jsou zdrojem mnoha vitamínů, nejvíce vitamínu B, B12, v nemalém množství také zinku, železa, chromu a mědi, vitamínu A a také » více
 
Posted by k2gastro 25. července 2016 10:56:00

Zaměřeno na polévky 

Už naše babičky říkávaly, polévka je grunt, maso špunt. Polévky malinko opomíjíme, proto jsme se dnes rozhodli hned pro 2 recepty na polévky, které » více
 
Posted by k2gastro 18. července 2016 13:55:00

Tilápie, sladkovodní ryba 

Tilápie nilská, nebo také okounovec nilský jak se této sladkovodní rybě u nás říká, pochází původně z Afriky. Vzhledem k nízkým nárokům na chov a » více
 
Posted by k2gastro 15. července 2016 8:23:00

Brokolicové placičky se sýrem, šťouchané brambory 

Po prodlouženém víkendu se u nás opět párou nadzvedávají pokličky hrnců, sporák i trouba jedou na plné obrátky. Ve čtvrtek 7. 7. můžete kromě » více
 
Posted by k2gastro 6. července 2016 21:46:00

Mrkvový koláč s krémem 

Tento týden jsme zkoušeli opravdu skvělý koláč. Mrkvový. Pokud jste teď ohrnuli nos, zkuste nám věřit, že tahle ta mrkvová věc, je opravdu skvostná. » více
 
Posted by k2gastro 1. července 2016 9:09:00

Domácí ledový čaj 

Vedra už jsou k nevydržení, udělejte si o víkendu něco opravdu ledového... Co budete na domácí ledový čaj » více
 
Posted by k2gastro 24. června 2016 9:51:00

Kuře á la kachna 

Máte rádi pečenou kachnu? Zkuste její light verzi! A věřte, že rozdíl mezi kuřetem a kachnou ani nepoznáte. Co budete potřebovat? - kuřecí » více
 
Posted by k2gastro 15. června 2016 16:45:00

Brokolice 

Brokolice, spousta lidí ji nenávidí, spousta lidí ji miluje... Co o této zelenině víte? Brokolice je bohatá na vlákninu, beta karoten, » více
 
Posted by k2gastro 10. června 2016 9:58:00

Řapíkatý celer. Co s ním? 

Také narážíte v obchodech na zeleninu, která vypadá trochu jako rebarbora? Co s řapíkatým celerem? Jak z něj vařit a dá se jíst i syrový? Pojďte » více
 
Posted by k2gastro 31. května 2016 14:24:00
Stránka 7 Ze 15 << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>