Řapíkatý celer. Co s ním? 

Také narážíte v obchodech na zeleninu, která vypadá trochu jako rebarbora? Co s řapíkatým celerem? Jak z něj vařit a dá se jíst i syrový? Pojďte » více
 
Posted by k2gastro 31. května 2016 14:24:00

Superpotraviny. O co jde? 

Znáte superpotraviny? Superpotraviny neboli superfood jsou potraviny, nabité vitamíny a minerály a obsahují mnoho stopových prvků. Patří tedy mezi » více
 
Posted by k2gastro 27. května 2016 9:58:00

Kynuté knedlíky 

Není to tak složité na přípravu, jak se zdá :). A jsou víte jaké? Vítečné! Co budete potřebovat: 500 g polohrubé mouky + na poprášení válu 20 » více
 
Posted by k2gastro 18. května 2016 13:46:00

Pečený losos na másle, grilovaná zelenina 

Přesně tohle si u nás můžete dát v pátek. Losos je nás velmi oblíbená ryba, která se dá připravit na sto způsobů (možná i na více :) ). Jak je známo, » více
 
Posted by k2gastro 11. května 2016 12:31:00

Umění jménem grilování 

Přicházejí slunečné dny a s ním i chutě na grilované mase nebo zeleninu. Umíte správně grilovat? Přečtěte si pár tipů, jak správně grilovat zeleninu, » více
 
Posted by k2gastro 5. května 2016 13:16:00

Chia semínka 

Dnes něco o chia. Vyznavači zdravé výživy jistě ví. A kdo z vás neví, čtěte. 1. Chia semínka snižují riziko srdečních onemocnění Chia » více
 
Posted by k2gastro 28. dubna 2016 14:03:00

Bambusové výhonky 

Bambus je rostlina, složená z dřevnatých kolének. Roste především v pralesech a džunglích, jeho listy patří k potravě ohrožené pandy velké a jiných » více
 
Posted by k2gastro 20. dubna 2016 15:29:00

Králičí maso 

Králík, zase jenom králík!... Pokud máte vazby na venkov, jistě chápete, co tím myslíme. Králíka se dá o víkendech u babičky hodně rychle přejíst. » více
 
Posted by k2gastro 11. dubna 2016 12:13:00

Lilek 

Máte rádi lilek? Pokud jste mu přišli na chuť, přečtěte si něm pár zajímavostí, jak se dá připravovat a také, čím vaše tělo obohacuje. Lilek nebo » více
 
Posted by k2gastro 5. dubna 2016 17:24:00

Medvědí česnek 

Loni jste čas od času mohli na pultech obchodů zahlédnout medvědí česnek. Letos už je všude. V pokrmech restaurací, na trzích, v obchodech. Přečtěte » více
 
Posted by k2gastro 1. dubna 2016 14:04:00
Stránka 8 Ze 15 << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>