Vedro? Zkuste studenou polévku! 

Teploty se šplhají vysoko ke třicítce a vy přemýšlíte, co si v tomto horku dát. Na teplou polévku nemáte ani pomyšlení... A co takhle zkusit » více
 
Posted by k2gastro 21. června 2017 18:33:00

Jahodový džem jako od babičky 

Jahodová sezóna! Už máte za sebou knedlíky, koláč, smooties...? Tak zbytek jahod hoďte do džemu. V zimě přijde vhod. Suroviny: 0,5 kg jahod » více
 
Posted by k2gastro 16. června 2017 10:44:00

Tiramisu 

Máte chuť na něco sladkého a nechce se Vám péct? Vyzkoušejte tento recept na tiramisu. Co budete potřebovat? 3 ks vejce 1 kelímek » více
 
Posted by k2gastro 2. června 2017 9:53:00

Šulánky s mákem 

Máte rádi sladká jídla? Zkuste tradiční šulánky s mákem, které si u nás můžete dát tento pátek. Co budete potřebovat? - 500 g vařených » více
 
Posted by k2gastro 2. června 2017 6:52:00

Katův šleh s bramboráčky 

Máte chuť na něco ostřejšího? Zkuste Katův šleh s bramboráčky. Co budete potřebovat? 500 g vepřové kýty 1 červenou cibuli svazek naťové » více
 
Posted by k2gastro 24. května 2017 13:44:00

Penne se špenátem a kuřecím masem 

Už máte na zahradě čerstvý špenát? Zkuste ho s těstovinami a kuřecím masem. Co budete potřebovat? 0.5 kg penne 4 kuřecí prsa 300 g baby » více
 
Posted by k2gastro 17. května 2017 12:20:00

Čas medvědího česneku. Jak ho použít? 

Použijte medvědí česnek i ve vaši kuchyni
Sezóna medvědího česneku je v plném proudu. Tato blahodárná rostlina si získá nejen zastánce zdravého životního stylu, ale i náročné gurmány. Mezi » více
 
Posted by k2gastro 10. května 2017 10:21:00

Pálení čarodějnic... Víte proč se tento zvyk dodržuje? 

Zůstalo běžné i po tisíceletích ve vesnicích i městech. Víte proč se vlastně dodržuje a co všechno je s ním spojeno? Noc z 30. dubna na 1. » více
 
Posted by k2gastro 26. dubna 2017 10:58:00

Objevujeme nové potraviny - tempeh 

Znáte tempeh? Co to vlastně je a jak se dá připravit? Tempeh nebo také tempe je potravinový produkt pocházející z Jávy. Je tvořen fermentací sóji. » více
 
Posted by k2gastro 19. dubna 2017 11:42:00

Tradiční velikonoční beránek 

Máte v plánu péct velikonočního beránka a ještě nemáte recept? Mrkněte na tento. Co budete potřebovat? 1 sklenku mléka 14 dkg » více
 
Posted by k2gastro 12. dubna 2017 11:33:00
Stránka 3 Ze 15 << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>